Seawolves Bike Fest VII

(20 May 2014)
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 7’a editie:

Seawolves Bike Fest VII
Mamaia 2014


Festivalul se va desfasura in weekend-ul 13-15 Iunie, intr-o noua locatie decat cea cu care v-am obisnuit in ultimii ani – Camping “Marea Neagra” (fost Pescaresc) – mai mare, mai verde, mai wild, dar cu cel putin aceleasi conditii cu care v-am obisnuit: toalete decente, dusuri cu apa calda, plaja proprie, umbra, parcare auto si moto, restaurant auto-servire dar si gratare, bere ieftina etc. Noul camping este situat pe bulevardul Mamaia Nord, la cateva sute de metri nord de fosta locatie. Atasam si o harta pentru edificare.

In rest, pornim de la aceleasi standarde de organizare si distractie, iar anul acesta incercam sa va oferim si mai mult. Nu vor lipsi dozatoarele de bere rece, romul de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile. Si ca in fiecare an, avem pregatite si cateva surprize inedite.

Cum elementele cheie ale unui astfel de festival sunt concertele live, ne-am straduit si anul acesta sa aducem pe scena trupe si artisti de calitate. Astfel, ii veti putea asculta si canta impreuna cu:

 

Vineri, 13 Iunie
Melmac Riders (Serbia)
Coco
Phenomenon
Ziua Libera
The Top Hats
TBC (To Be Continued)

Sambata, 14 Iunie
Phoenix
Trooper
The R.O.C.K.
Lupu’ cel Rau
Hangover
No Quarter


... in plus, in fiecare seara, dupa show’ul interzis minorilor, si - ca sa respectam obiceiul de la ultimile editii - probabil pana la rasarit, va avea loc la foc de tabara (si departe de zona de odihna) traditionalul recital folk cu Silviu COVACI la voce si chitara, acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu!

Vom avea si doi invitati speciali pe scena festivalului: Andrei CERBU si Flavius HOSU – tinerele revelatii ale celor mai populare concursuri de talente din Romania.

Master of Ceremony la evenimentul nostru va fi din nou Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).

Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din Mamaia.

..............................................................................................
Ca si anii trecuti o prima oferta de cazare vine din partea hotelului Palas****:

Camera dubla -135 RON/noapte
Camera suite (apartament 3 locuri) - 200 RON/noapte

Oferta este valabila numai pentru posesorii de bratara de acces la festival (fara bratara se va aplica tariful normal pentru aceasta perioada -120 EUR/noapte).

Rezervarile se fac pentru minim doua nopti iar micul dejun nu este inclus. Rezervarile se pot face la nr de telefon: 0726 377 977 (precizati oferta).
..............................................................................................

O a doua oferta vine din partea hotelului Siret***:


120 Ron/noapte, camera dubla cu mic dejun inclus

Deasemeni oferta este valabila numai pentru posesoriid e bratara de participare la fest.

Pentru rezervari: 0755 110 227 (minim doua nopti, precizati oferta)
..............................................................................................

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.

Iata un montaj video realizat la editia precedenta:

Seawolves Bikest VI, ziua 1

Seawolves Bike Fest VI, ziua 2

Atasam posterul evenimentului si o harta cu indicatii asupra locatiei.

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna, multa distractie si bere rece!

Mai multe informatii si detalii gasiti si pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/SeawolvesBikeFest

3 May 2017

Seawolves Bike Fest X

poza Seawolves Bike Fest X
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 9’a editie: Seawolves Bike Fest IX   Cea de-a 10'a editie a festivalului se [...] detalii
22 May 2015

Seawolves Bike Fest 8

poza Seawolves Bike Fest 8
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 8’a editie: Seawolves Bike Fest VIII   Editia de anul acesta se va desfasura in [...] detalii
14 Jul 2014

Seawolves Bike Fest Buzau 2014

poza Seawolves Bike Fest Buzau 2014
Intrunirea moto din Buzau revine cu ce-a de-a 5’a editie: Seawolves Bike Fest Buzau 2014 Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 5-a [...] detalii
20 May 2014

Seawolves Bike Fest VII

poza Seawolves Bike Fest VII
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 7’a editie: Seawolves Bike Fest VII Mamaia 2014 Festivalul se va desfasura in [...] detalii
6 Sep 2013

Fire 'n' Steel 2013

poza Fire 'n' Steel 2013
SEAWOLVES MC PROBE CHAPTER GALATI organizeaza in perioada 13-15 septembrie 2013 prima editie a FIRE 'N' STEEL Bikers Party Locatia: balta [...] detalii
[1]  [2]  [3]  [4]  >>