Seawolves Bike Fest II

(20 Feb 2010)
Seawolves Bikers Constanta va organiza in perioada 29-31 Mai o noua editie a unei intruniri moto ce speram a deveni traditie.

Si unde altundeva va puteam invita decat pe malul marii, mai exact in campingul “Tabara Turist” - o locatie superba, cu plaja proprie, pe care o punem in intregime la dispozitia tuturor bikerilor (si bineinteles bikeritelor) care ne vor face onoarea de a petrece impreuna cu noi un weekend demential, asa cum numai motociclistii stiu sa o faca.

Am pregatit pentru voi concerte blues, country, rock, hard & heavy metal, concursuri specifice si inedite (de exemplu: intrecere cu hidrobicicletele pe mare sau cu … tricicletele pe nisip), focuri de tabara, parada moto prin Mamaia si Constanta, striptease, focuri de artificii si multe alte surprize. Sa mai spunem aici si de traditionalele hamsii si de gulasul gatit la pirostrii?! Sau poate v-ar convinge mai mult butoaiele de bere rece?!

Vom declara intrunirea deschisa oficial la orele 12 ale amiezii de vineri, 29 Mai, urmand ca, dupa ce vom ciocni un pahar de rom si va veti instala, sa inceapa distractia!
Seara ne vom bea berile in acordurile inconfundabile ale chitarei maestrului “SirBlues” Vali Racila acompaniat la muzicuta de Tzetze (Catalin Radulescu), urmand ca Marcian Petrescusi baietii de la “Trenul de noapte” sa ne infierbante auzurile si sa ne oboseasca picioarele.


Sambata, dupa ce sefii isi vor bea impreuna in tihna cafelele, vom declansa “ostilitatile” in cilindri in cadrul unei parade moto speciale, ce va strabate toata statiunea Mamaia si orasul Constanta.
La intoarcere, dupa ce vom stinge “focul” de la gulas cu o bere rece, vom declara deschise marile intreceri care vor fi mult mai putin serioase decat premiile ce vor fi oferite castigatorilor!

Si distractia abia va incepe, pentru ca veti fi asaltati de 20000 de Watts de rock live.
Vor urca pe scena baietii de la Metal Corosion (heavy metal) cu un Seawolf de-al nostru la tobe, urmand ca superba voce a Oanei de la Highlight Kenosis sa electrizeze atmosfera cu un metal rock progressiv ce va unge la suflet pe toti iubitorii de muzica adevarata.
Prietenii din trupa Symbolic din Bulgaria vor incinge si mai tare spiritele cu un trash death metal profesionist (cunoscatorii stiu!!).
Imediat dupa show’ul lor vom canta si vom da din plete impreuna cu inconfundabilii Trooper, urmand ca titanii de la Cargo sa ne cheme la o hora pe motoare pentru a incheia seara ca niste adevarati bikeri respectabili!

…si petrecerea nu se va incheia aici!

Campingul “Tabara Turist” este situat in capatul statiunii Mamaia, la ultimul rond al bulevardului inspre iesirea catre Navodari. Dispune de peste 500 de locuri de cort si aproximativ 50 de locuri in casute. Deasemeni, in incinta exista un restaurant cu autoservire, preturile fiind speciale pentru participantii la intrunire. In interiorul campingului vor fi amenajate mai multe terase si puncte de “hidratare”.
In centrul campingului sunt toalete si dusuri cu apa calda, toate cat se poate de decente. Locatia dispune de plaja proprie, ingradita. Mai exact - iesi din cort, faci cativa pasi si te arunci in mare!

Pentru rezervari la casute puteti suna la numerele de telefon:
0241/831.145
0241/831.144
0722 605 930

iar pentru alte informatii legate de intrunire puteti suna la:
0722 592 424 sau
0743 463 876

Pentru cei care nu vor mai gasi locuri in casute si totusi doresc altceva decat cort, exista la cateva zeci de metri de campingul nostru si alte posibilitati de cazare, hotel sau casute.
Vom reveni cu detalii despre aceste posibilitati, precum si cu alte informatii legate de eveniment.

Pretul de intrare va fi 25 RON pentru intreaga perioada.

Cei care au fost cu noi anul trecut la intrunirea pe care am organizat-o in Eforie Nord isi amintesc probabil de acea ploaie agasanta care ne-a stricat socotelile, dar nu si cheful de distractie! Ei bine… anul acesta vrem razbunare, si de aceea promitem ca nici macar o furtuna nu ne va putea impiedica in a va oferi 2 zile dementiale la malul marii!!!

Seawolves Bikers Constanta va asteapta cu bratele deschise si cu berea la rece!

3 May 2017

Seawolves Bike Fest X

poza Seawolves Bike Fest X
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 9’a editie: Seawolves Bike Fest IX   Cea de-a 10'a editie a festivalului se [...] detalii
22 May 2015

Seawolves Bike Fest 8

poza Seawolves Bike Fest 8
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 8’a editie: Seawolves Bike Fest VIII   Editia de anul acesta se va desfasura in [...] detalii
14 Jul 2014

Seawolves Bike Fest Buzau 2014

poza Seawolves Bike Fest Buzau 2014
Intrunirea moto din Buzau revine cu ce-a de-a 5’a editie: Seawolves Bike Fest Buzau 2014 Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 5-a [...] detalii
20 May 2014

Seawolves Bike Fest VII

poza Seawolves Bike Fest VII
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 7’a editie: Seawolves Bike Fest VII Mamaia 2014 Festivalul se va desfasura in [...] detalii
6 Sep 2013

Fire 'n' Steel 2013

poza Fire 'n' Steel 2013
SEAWOLVES MC PROBE CHAPTER GALATI organizeaza in perioada 13-15 septembrie 2013 prima editie a FIRE 'N' STEEL Bikers Party Locatia: balta [...] detalii
[1]  [2]  [3]  [4]  >>