Seawolves Bike Fest X

(3 May 2017)
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 9’a editie:

Seawolves Bike Fest IX


 

Cea de-a 10'a editie a festivalului se va intampla in weekend'ul 9-11 Iunie 2017, in aceeasi locatie ca si in ultimii doi ani – Camping  S, din Mamaia Nord - un camping amenajat si dotat dupa standarde moderne (casute, minihotel, spatiu amenajat pentru corturi si rulote, plaja proprie cu sezlonguri si beach bar, toalete decente, dusuri cu apa calda, restaurant si terasa proprie, preturi decente etc). Campingul (www.camping-s.ro) este situat pe bulevardul Mamaia Nord. ( https://goo.gl/maps/Gh6Gw )

 

Vom incerca sa imbunatatim si in acest an reteta cu care v-am obisnuit si va garantam cel putin aceleasi standarde de organizare si distractie ca si in anii trecuti.

Ingredientele: bere rece la dozatoarele care vor functiona non-stop, taria de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o super scena, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara pana in zori, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe, artificiile si alte surprize pe care le veti descoperi la fata locului. Una dintre ele:
Seawolves MC impreuna cu REPSOL Romania vor oferi 120 de schimburi de ulei (10W40) bikerilor care vor veni pe motor de la peste 500 de km! Fie in ordinea sosirii, fie prin tragere la sorti.

 

Pe langa distractia din camping si de la terase, v-am pregatit anul acesta entertainment de calitate si pe scena festivalului.

Astfel, seara de vineri va fi o seara dedicata monstrilor sacri ai rockului si metalului international iar seara de sambata va fi dedicata rock'ului mai mult sau mai putin autohton.


 

Mai exact:
 

Vineri, 10 Iunie - Covers Night
 

METALLICA – by SCREAM INC. (Ucraina)
IRON MAIDEN – by TROOPER (Ro)
MOTÖRHEAD - by MOTORACE (Bulgaria)
PANTERA - by DOMINATION (Ro)

CARGO - by ZIUA LIBERA (Ro)
RED HOT CHILI PEPPERS - by ROMANIAN HOT CHILI PEPPERS (Ro)

Sambata, 11 Iunie - Rock Night

 

ALTERNOSFERA
TROOPER
ZOB
LUPU CEL RAU
STONELIGHT


... si, ca de obicei, asa cum ne si va place, dupa show’ul interzis minorilor, si pana la rasarit, petrecerea continua pe plaja, la focul de tabara, langa beach barul care va fi deschis toata noaptea,  pentru traditionalul recital folk&rock cu cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu si la chitara bass de veteranul Virgil Stoica!

Prezentatorul evenimentului va fi Cristian HRUBARU de la Rock FM!

 

Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului). Masinile personale nu vor avea acces in camping din cauza spatiului limitat.

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.

Din pacate locurile de cazare la casute in incinta camping'ului au fost epuizate de mai bine de doua luni, de aceea va oferim alte posibilitati de cazare:

 

- Hotel Siret*** (www.hotel-siret.ro) - 140 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest.

Pentru rezervari: Oana - 0755 110 227

 

- Hotel Marea Neagra*** (www.mareaneagracomplex.ro) - 130 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus sau 190 de lei pe noapte cu mic dejun si cina - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest.

Pentru rezervari: 0769 630 639, 0241 831 292

 

Ambele hoteluri sunt situate la aproximativ 3 km de locatia festivalului.


Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.

Mai multe informatii si detalii gasiti si pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/SeawolvesBikeFest

 

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna, multa distractie si bere rece!

3 May 2017

Seawolves Bike Fest X

poza Seawolves Bike Fest X
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 9’a editie: Seawolves Bike Fest IX   Cea de-a 10'a editie a festivalului se [...] detalii
22 May 2015

Seawolves Bike Fest 8

poza Seawolves Bike Fest 8
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 8’a editie: Seawolves Bike Fest VIII   Editia de anul acesta se va desfasura in [...] detalii
14 Jul 2014

Seawolves Bike Fest Buzau 2014

poza Seawolves Bike Fest Buzau 2014
Intrunirea moto din Buzau revine cu ce-a de-a 5’a editie: Seawolves Bike Fest Buzau 2014 Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 5-a [...] detalii
20 May 2014

Seawolves Bike Fest VII

poza Seawolves Bike Fest VII
Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 7’a editie: Seawolves Bike Fest VII Mamaia 2014 Festivalul se va desfasura in [...] detalii
6 Sep 2013

Fire 'n' Steel 2013

poza Fire 'n' Steel 2013
SEAWOLVES MC PROBE CHAPTER GALATI organizeaza in perioada 13-15 septembrie 2013 prima editie a FIRE 'N' STEEL Bikers Party Locatia: balta [...] detalii
[1]  [2]  [3]  [4]  >>